Stor suksess for Nintendo-bok på Kickstarter

Det tok under ett døgn å nå Kickstarter-målet for boka Nintendo Entertainment System/Famicom: A Visual Compendium.

Etter å ha laget populære bøker om tre av åttitallets mest populære spillplattformer i Europa – Commodore 64, Amiga og ZX Spectrum – har Sam Dyer nå gått over til det amerikanske retromiljøets store favorittplattform, Nintendo Entertainment System. Med Nintendo Entertainment System/Famicom: A Visual Compendium vil han vise den beste pikselkunsten, de beste boksene og de beste spillene, kombinert med informasjon om utviklerne og utgiverne, og plattformen selv.

Boken skulle i utgangspunktet være på 242 sider, men det er allerede nå utdatert informasjon. Budsjettet samles nemlig inn på Kickstarter, der den har hatt kjempesuksess. Det tok under ett døgn for hele det planlagte budsjettet å samles inn, og de ekstra pengene som kommer i ettertid vil brukes til å gjøre boka større. Nøyaktig hva som er planen her vet jeg ikke – det kan nok se ut som Sam Dyer ble tatt litt på sengen av kampanjens enorme suksess.

I skrivende stund har boka nesten samlet inn det dobbelte av originalmålet på 25 000 britiske pund, og det er fortsatt 29 dager igjen av kampanjen. Den ferdige boka skal etter planen lanseres i januar neste år, og vil bli tilgjengelig for salg hos Bitmap Books (det er med andre ord ikke nødvendig å punge ut nå, om du er skeptisk til folkefinansiering). Her er Dyers Kickstarter-presentasjon:

Dyer jobber forøvrig også med en andreutgave av boka Commodore 64: A Visual Compendium.

En kommentar om “Stor suksess for Nintendo-bok på Kickstarter”

  1. Veldig interessert i denne boken.:) Jeg har allerede skaffet meg nesten alle de tidligere bøkene, i pdf-format. Har ikke plass til alle bøkene jeg har, men Kindle for ebøker og iPad for fargerike bøker som disse, er mer enn godt nok for meg.:)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.