XCOM 2 kommer til konsoll

Etter suksessen på PC, får det flotte strategispillet snart en versjon for PlayStation 4 og Xbox One.

Det forrige XCOM-spillet kom til både PC og konsoll samtidig, men det var muligens ikke en like stor konsollsuksess som utgiver 2K Games hadde ønsket. Da oppfølgeren ble lansert i januar i år, kom den nemlig kun til PC, og det var ikke noe snakk om at spillet kunne komme til konsollplattformene også.

Oppfølgerens suksess kan imidlertid ha overbevist 2K Games om å gi konsollene en ny sjanse, for nå har XCOM 2 også blitt annonsert for Xbox One og PlayStation 4. En internasjonal lansering av konsollutgaven er satt til 9. september (amerikanerne får det allerede den 6. september, siden … vel, tradisjon?).

Så vidt jeg kan se, er det ikke annonsert noen nyheter eller endringer for konsollversjonen. Det er ikke utvikler Firaxis som lager den, men The Workshop – tilsynelatende et studio spesialisert på å bringe eksisterende spill til den nye konsollgenerasjonen.

For mer informasjon om PC-versjonen, kan du lese Kristians inntrykk her på Spillhistorie.no. Ta også en titt på konsollversjonens ferske annonseringstrailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.