GOG gir bort klassiske System Shock 2

Irrational Games legendariske førstepersonsspill er gratis på GOG – med én bitteliten hake.

Den digitale spillbutikken GOG har startet sommersalget sitt, noe som ikke egentlig er nyhetsverdig i seg selv (skulle vi skrevet noe hver gang en av de store distribusjonskanalene holder salg, hadde vi knapt hatt noe annet å gjøre). Men i forbindelse med salget, har de valgt å gi bort en av spillhistoriens største klassikere, System Shock 2, helt gratis. Det er nyhetsverdig.

Hvis du allerede har lest ingressen, vet du at det er en liten hake ved tilbudet – du må nemlig laste ned GOG-klienten Galaxy, og logge deg på nettstedet via den, for å kunne benytte deg av tilbudet.

Galaxy er en Steam-aktig klient, men ta det med ro – spillene er fortsatt DRM-frie. Det Galaxy gjør, er å sikre automatiske oppdateringer og andre potensielt hendige greier. Jeg har brukt den en stund, og er godt fornøyd med den. Men det er uansett viktig å understreke at du ikke trenger å bruke den, og med en gang du har sikret deg System Shock 2 kan du avinstallere hele greia, og laste ned spillet på gammelt vis.

Om du føler deg fristet, må du benytte deg av tilbudet innen like under 47 timer (fra når denne artikkelen ble publisert).

Det er mye liv i System Shock-serien for øyeblikket. For det første, jobbes det med en nyversjon av det originale spillet i serien. For det andre, kan vi faktisk se frem til et helt nytt spill i serien – og smått legendariske Warren Spector er involvert i utviklingen.

PS: For å ikke bli anklaget for å gi GOG fordelaktig dekning – du fikk med deg at Westwood-klassikeren Nox gis bort på Origin, ikke sant?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.