Gratis fotballekspansjon for Cities: Skylines

Pluss: Nå er forhåndsbestillingsbonusene tilgjengelig for alle.

Cities: Skylines kan sies å ha «reddet» bybyggersjangeren etter den store fadesen med SimCity og den påfølgende nedleggelsen av Maxis, og det er fortsatt et populært spill som stadig blir oppdatert. Nå har den finske utvikleren Colossal Order lansert en liten gratisekspansjon for spillet.

Den heter Match Day, og legger til noe så enkelt som en fotballstadion. Men med denne kommer det naturligvis trafikkproblemer når hjemmelaget spiller kamp. Forhåpentligvis er ikke disse like ille som her i Kristiansand, men det kommer vel an på hvor smart (eller ikke) du er når du designer veiene dine. Du kan forøvrig også velge draktfargene på hjemmelaget.

En annen Cities: Skylines-nyhet er at den nyeste oppdateringen til gjør forhåndsbestillingsbonusene tilgjengelig for alle. Disse er altså en karusell, en hundepark, et hoppeslott, en basketballbane og en botanisk hage. I spillet, altså. Den fullstendige endringsloggen finner du på forumet til utgiver Paradox.

Fra før av har spillet to betal-ekspansjoner, nemlig After Dark og Snowfall.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.