Bilder og video fra Limbo-skapernes nye spill

Her er det nye spillet fra danske Playdead.

Limbo kom i 2010, og var et herlig, unikt sideskrollende plattform-eventyr inspirert av klassikere som Another World. I årene som har gått har de danske utviklerne i Playdead vært rimelig stille, men nå er de endelig snart klare med sitt neste spill – Inside.

Vi vet fortsatt veldig lite om Inside, som er det neste spillet fra skaperne av Limbo, men basert på de nye bildene, ser det ut til å følge i samme stil som originalen. Spillet handler om en ung gutt som er «jaktet og alene», og som dras inn i et «mørkt prosjekt».

Inside lanseres 29. juni på Xbox One og 7. juli på PC. Steam-prisen er 140 kroner. Her er de nye bildene:

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.