De første Crash Bandicoot-spillene pusses opp for PS4

Sony annonserte gladmeldingen på E3-konferansen sin.

E3 handler for det meste om nye spill, men av og til får vi et lite gjensyn med noe gammelt også. Under Sonys E3-pressekonferanse annonserte selskapet at den originale Crash Bandicoot-trilogien nå får nyversjoner for PlayStation 4.

Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped skal alle bli gjenskapt fra bunnen av for den nye konsollen, ifølge Sonys Shawn Layden. Spillene kom opprinnelig til den originale PlayStation-konsollen, og ble utviklet av Naughty Dog (noe som bør forklare hvorfor Crash plutselig dukket opp i Naughty Dogs nyeste spill, Uncharted 4).

Vi vet ikke når nyversjonene skal komme, eller hvem som lager nyutgavene. Det ble imidlertid også røpet at Crash dukker opp i Skylanders Imaginators i oktober. Her kan du se den aktuelle delen av Sonys pressekonferanse:

Crash Bandicoot-serien er fargesprakende, tredjepersons plattform/actionspill av den typen som PlayStation og PlayStation II var så kjent for. Serien eies i dag av Activision, som ikke har gjort spesielt mye med den i de siste årene. Det siste «ordentlige» Crash-spillet dukket opp i 2008, men så sent som i 2012 var et nytt spill i serien under utvikling. Dette ble imidlertid kansellert.

Det blir spennende å se om disse nyutgavene kan lede til nytt liv for serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.