Her er alle E3-videoene samlet på ett sted

Har du mistet oversikten? Dette nettstedet hjelper deg å finne de nye trailerne.

E3 er vanligvis kaotisk, og hvis man ikke har tid til å følge med på alle konferansene (eller lyst til å ødelegge nattesøvnen), mister man raskt oversikten over det som har skjedd. Og for min egen del, er det helt umulig å dekke alle de tingene jeg syntes virker spennende på egenhånd. Heldigvis finnes det hjelpemidler.

Hvis du er ute etter E3-trailere, er nettstedet E3 Recap veldig hendig. Her listes alle trailerne som har dukket opp i forbindelse med messen opp, og de fargede bakgrunnene viser hvor de stammer fra (Microsoft, Sony, Ubisoft og så videre). Merk at hvert spill kan ha flere videoer assosiert ved det (både trailer og gameplay). Du får opp informasjon ved å klikke på spilltittelen. Ta en titt!

Forresten: Hvis du gikk glipp av noen av de store E3-konferansene, har jeg lagt opptak av alle sammen inn på Spillhistorie. Her er EA og Bethesda, og her er Sony, Microsoft, Ubisoft og PC Gaming Show.

 

3 kommentarer om “Her er alle E3-videoene samlet på ett sted”

 1. Utrolig uinteressant E3 (som vanlig). Gamescom er den eneste konferansen hvor det faktisk vises fram interessante spill. Det var noen hederlige unntak på E3, men man visste stort sett om disse fra før.

  Svar
 2. Jeg er spesielt skuffet over PC Gaming Show. Ikke bare var formatet kjedelig, med mye uinteressant snakk og veldig korte trailere, men jeg syntes det var mye uinteressante spill. Lite av det som egentlig gjør PC-formatet så spennende, og for mye fokus på nettbaserte skytespill. Synes forøvrig det er merkelig at Valve ikke ønsket å være med (eller arrangere noe selv). Virker som Valve distanserer seg fra alt og alle. Kanskje litt dumt, nå som Microsoft endelig gjør et seriøst forsøk på å komme inn på PC-markedet igjen.

  Svar
  • Enig, den var en katastrofe, men man kan kanskje ikke forvente mer når det er PC (særlig) Gamer som arrangerer. Som du sier så var det bare nettbaserte skytespill, og de finnes det jo tusenvis av fra før. Hva tenkte de på når de satte opp spillene de skulle vise fram? Valve tror jeg bare teller penger.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.