Hva har Nintendo å by på i kveld?

Her kan du se E3-programmet deres, når det starter klokken 18.00.

Vi har allerede dekket E3-konferansene til EA og Bethesda på søndag og Sony, Microsoft, Ubisoft og PC Gaming Show i går. I dag holder den siste av de store plattformholderne sitt E3-arrangement, som egentlig bare er et direktesendt program der de utvilsomt vil vise stort og smått for Wii U og 3DS. Det er allerede klart at neste Zelda-spill får en viktig plass i programmet.

Det hele starter altså klokken 18.00 norsk tid, og du kan se det på Twitch-strømmen til selskapet (som jeg har lagt inn under). Antakeligvis varer det i cirka én time.

Merk at Nintendo også planlegger et direktesendt program i morgen, der de vil ha en spørsmål & svar-sekvens om Pokemon Go, og vise spill som «Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past og Tokyo Mirage Sessions #FE». Den starter kl. 19.00 norsk tid, og vil også strømmes via Twitch.

Både før og etter dagens arrangement vil norske Level Up kjøre live-show. Det starter kl. 17.30. Jeg har også lagt inn deres strøm under.

Nintendos Twitch-strøm:

Watch live video from Nintendo on www.twitch.tv

Level Up:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.