Crackdown 3 kommer til PC

Men det nye åpen verden-spillet har blitt utsatt til neste år.

Det originale Crackdown står for meg som et av de beste spillene på Xbox 360, og jeg gleder meg naturlig nok til Crackdown 3 for Xbox One.

Nå er det klart at spillet også kommer til Windows 10-utstyrte PC-er via det nye Play Anywhere-tiltaket til Microsoft (der du kjøper spillet på én plattform og får tilgang på begge versjonene, samt kan overføre lagrefiler og så videre mellom de to systemene).

En ekte Xbox-mann.
En ekte Xbox-mann.

Annonseringen kommer fra hoveddesigner David Jones, på spillets offisielle nettsted. Men han har ikke bare gode nyheter. Det viser seg nemlig at de originale lanseringsplanene var for optimistiske, og spillet har blitt utsatt til 2017.

Tilbake til originalskaperne

Crackdown 3 utvikles av Reagent Games, og det er altså David Jones som leder prosjektet. Han var også sjef under utviklingen av det første spillet i serien, men hadde ikke noe med oppfølgeren å gjøre. Jones er en veteran i sjangeren, og det var også han som var produsent for det første Grand Theft Auto-spillet.

Spillet blir et sandkassespill der du spiller en politiagent med superkrefter i en futuristisk by, og kjører rundt i en bil som kan forvandle form. Spillet ser ut til å få et fokus på flerspiller, men forhåpentligvis fungerer det greit å spille kampanjen på egenhånd.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.