Sjekk denne lekre ABZÛ-traileren

Undervannseventyr fra en av Journey-skaperne. Er dette E3-messens vakreste trailer?

ABZÛ er et utforskingsspill som foregår under havoverflaten. Ifølge skaperne refererer navnet til de eldste kjente mytologiene, og skriver at ABZÛ er visdommens hav. I oldtidens Mesopotamia refererte ordet til selve ur-havet.

Pent.
Pent.

Her kan vi forvente å finne «eldgamle hemmeligheter og majestetiske vesener» når vi utforsker den vakre havbunnen. Utviklerne i Santa Monica-baserte Giant Squid lover også at spillet skal få et glatt kontrollsystem som skal gjøre det enkelt å svømme.

Ellers har de ikke røpet spesielt mange detaljer om spillet, men utviklingen ledes av Matt Nava, som var «art director» på spill som Flower og Journey. Antakeligvis blir spillet ikke helt ulikt disse, med fokus på å selv oppdage og tolke mysteriene i verden rundt deg. Det ser i alle fall temmelig lekkert ut, som du kan se av den nye E3-traileren:

ABZÛ kommer til PlayStation 4 og PC (Steam) den 2. august. Det gis ut av 505 Games. Her er et knippe skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.