Ta en titt på Civilization VI

E3-messen har gitt oss intervju med hoveddesigner Ed Beach, og video fra spillet.

At vi gleder oss til Civilization VI begynner vel å bli åpenbart nå, og for min egen del tror jeg faktisk E3-messens høydepunkt så langt må være muligheten til å ta spillet i nærmere øyesyn. I videoen under kan du se en gameplay-film der vi følger en nasjon gjennom et helt spill (riktignok med mange hopp fremover i tid), samtidig som spillets hoveddesigner intervjues om spillet.

Jeg syntes spillet bare ser bedre og bedre ut så langt, og elsker animasjonene når man bygger underverker og de herlige lyseffektene på kartet (sjekk hvordan lyset fra fyrtårnet lyser opp omgivelsene sine, for eksempel). Det var også en god nyhet å høre at man får mulighet til å lage egne veier etter hvert.

Spillet skal altså lanseres 21. oktober i år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.