Assetto Corsa får Porsche-ekspansjoner

Den vesle, italienske utvikleren bak bilsimulatoren har sikret seg den høyt ettertraktede Porsche-lisensen.

Tyske Porsche er et bilmerke mange utviklere av bilspill gjerne vil ha med, men svært få faktisk får lov til å røre. Nå viser det seg at italienske Kunos Simulazioni har fått slippe inn i den svært eksklusive Porsche-klubben, for simulatoren Assetto Corsa får ikke én, men to Porsche-ekspansjoner senere i år.

– Dette er er et privilegium og et stort ansvar for oss. Vi jobber tett med Porsche med det mål for øye å kunne gjenskape hver enkelt modell med maksimal nøyaktighet, og det faktum at simulatoren vår vil brukes på Porsche-sentere vil presse teamet vårt enda hardere for å skape den beste virtuelle Porsche-opplevelsen noensinne, sier Marco Massarutto fra Kunos Simulazioni.

Hvilke modeller vi får, er fortsatt ikke kjent – men utvikleren lover både klassiske og nye fartsmaskiner, og skal vi dømme etter traileren under, vil vi også få flere racerbiler fra bilfabrikanten. Assetto Corsa er allerede ute for PC, og kommer til Xbox One og PlayStation 4 24. august.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.