American Truck Simulator blir mye større

– Det var nå eller aldri, sier utviklerne.

Syntes du det tar for kort tid å kjøre mellom byene i American Truck Simulator? Det er du i så fall ikke alene om. Verden i et spill som dette kan selvsagt aldri være like stor som virkelighetens verden, men mange har ment at størrelsesforholdet utviklerne i SCS Software har lagt seg på (1:35) betyr at verden blir litt vel krympet. Nå viser det seg at SCS Software er enige.

Den gamle kartstørrelsen er merket i gult.
Den gamle kartstørrelsen er merket i gult.

Derfor vil de endre størrelsesforholdet til 1:20, og dermed gi verden en massiv størrelsesoppgradering. Dette betyr at turene mellom de individuelle byene vil ta mye lenger tid, og at spillkartet vil bli mye, mye større enn det er i dag. Dette vil ikke bar føles mer realistisk, men også gi dem plass til å levere mer spektakulære omgivelser, skriver de i en bloggpost.

I samme slengen vil de fikse mange av spillets kryss, slik at du slipper de grusomme situasjonene der du må stå i kø for å komme ut på en firefeltsvei der det verken er trafikklys eller på/avkjøringsfelt.

Vil ta tid

I bloggposten skriver den tsjekkiske utvikleren at de gjør dette nå, fordi hvis ikke hadde det vært for sent. Planen er som kjent å utvide spillkartet i fremtiden, og jo mer av Amerika som dekkes, jo vanskeligere blir det å gjennomføre en slik, massiv oppgradering.

Nye veistrekninger er merket i gult.
Nye veistrekninger er merket i gult.

De understreker at dette blir en jobb som kommer til å ta tid – i noen tilfeller blir veiene mellom byene 75% lenger – og de ber om spillernes tålmodighet. De ønsker allerede nå å sette folk på jobben med å utvide spillkartet både nordover og vestover for kommende ekspansjoner, men frem til størrelsesoppgraderingen er utført, vil hovedfokuset være på nettopp denne.

Sammen med forstørringen av landskapet, vil også dag/natt-syklusen og hvor langt du kan kjøre mellom hvilestopp utvides. For ordens skyld: Utvidelsen vil være gratis.

I tillegg jobber fortsatt utviklerne med å utvide Europa i Euro Truck Simulator 2, og har nylig publisert en bloggpost der de viser noen stilige, franske rundkjøringer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.