Snart kan du gjøre telefonen din om til en Game Boy

Hyperkin lanserer Smart Boy Development Kit.

Smart Boy er et slikt produkt som høres ut som en aprilsnarr, og det er visstnok også slik det startet. Men det er høyst ekte, og nå kan du forhåndsbestille en utviklerversjon.

Kort sagt, er Smart Boy et tillegg til Android-telefonen din, som «forvandler» den til en Game Boy-konsoll. Den kobles til via USB, og er kompatibel med ekte elektroniske spillkassetter for Game Boy og Game Boy Color. Siden programvaren er basert på en åpen kildekode-modell, kan det godt tenkes den får andre muligheter etter hvert.

Development Kit-versjonen er ikke ment for normale brukere, men er i stedet tenkt brukt av folk som ønsker å være med å bidra til å gjøre Smart Boy til et «butikk-klart» produkt. I den forbindelse lover faktisk Hyperkin at de som bidrar til utviklingen skal få prosenter av fremtidige Smart Boy-salg.

Utviklerversjonen skal etter planen slippes i desember. Prisen er like under 60 dollar – merk at Hyperkin ikke vil trekke penger før den faktisk sendes. Mer informasjon om produktet og systemkravene, kan du finne på Hyperkins nettsted.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.