Asimov-oppdateringen for Stellaris er ute

Nå blir det mer liv i spillet også etter at utforskingen er unnagjort.

Paradox Interactive har lagt ut den neste store oppdateringen til romstrategispillet Stellaris. Oppdateringen har fått navnet Asimov, og tar spillet til versjon 1.2.

Nye bakgrunner.
Nye bakgrunner.

Den kanskje viktigste nyheten er at Paradox nå har lagt inn en rekke nye hendelser og dilemmaer som vil finne sted også etter at utforskingsperioden er over. Noe av det artigste med Stellaris var dilemmaene og hendelsene i den tidlige delen av spillet, og nå vil disse etterfølges av en rekke diplomatiske situasjoner i den senere delen av spillet.

En annen viktig nyhet er at åpne grenser nå vil være aktive som standard. Dermed vil ikke det å oppnå diplomatisk kontakt med naboen umiddelbart gjøre at en rekke solsystemer plutselig ikke lenger kan besøkes (noe som alltid var kjempegøy hvis du for eksempel neste ledd i en serie oppdrag var satt til et av naboens solsystemer).

Ellers skal diplomatisystemet ha fått flere endringer, og spillet har fått en ny mulighet for å danne defensive pakter med andre riker. Grafiske oppdateringer får vi også, slik som forbedrede og mer varierte bakgrunner. Selvsagt fikses også en bråte feil. Ta en titt på det offisielle forumet for mer informasjon.

En kommentar om “Asimov-oppdateringen for Stellaris er ute”

  1. Bra at diplomatisystemet har fått seg en overhaling. Stellaris blir uansett altfor fort kjedelig, så tror ikke jeg kommer til å plukke det opp igjen før etter de obligatoriske hundreogørten DLCene.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.