The Amiga Years-skaperne vil lage PlayStation-dokumentar

From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution søker støtte på Kickstarter.

Filmskaperne Nicola og Anthony Caulfield har nylig gjort seg ferdig med dokumentarfilmen From Bedrooms to Billions: The Amiga Years, som tar for seg den viktige spillplattformen Amiga, og spillene som kom til den. De har imidlertid ikke tatt ferie, og i stedet har de gått rett på jobben med å lage en ny dokumentar.

I The PlayStation Revolution er det selvsagt Sonys PlayStation-konsoll det hele dreier seg om. Filmen skal utforske hvordan og hvorfor lanseringen av PlayStation førte til en ny era innenfor spillindustrien, og vi loves en frittstående, involverende og nostalgisk filmopplevelse når den etter planen lanseres i mai neste år.

Som vanlig kan vi forvente en rekke intervjuer med folk som hadde viktige roller i industrien, og filmen vil også ta for seg ting som skjedde utenfor PlayStation-plattformen. Blant annet vil den se på utviklingen av arkadespill.

De to forrige filmene fra Nicola og Anthony Caulfield har begge blitt svært godt mottatt. Nå har de startet en folkefinansieringskampanje for å samle inn budsjettet de trenger til den nye filmen.

PlayStation-bildet i toppen er tatt av Evan Amos.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.