Stilig retro-bilkjøring i Mantis Burn Racing

Ny fugleperspektiv-racer er ute i «early access», og kommer snart til konsoll.

VooFoo Studios (som blant annet har stått for Pure Pool) har lansert Mantis Burn RacingSteams «early access»-tjeneste. Dette er et racingspill der moroa sees fra fugleperspektiv, og som i mine øyne minner litt om klassikere som Death Racing, Skidmarks og Ignition.

Spillet skal tilby en omfattende karrieremodus, flerspiller for fire spillere lokalt eller åtte via nettet, tre forskjellige typer kjøretøyer som kan oppgraderes underveis, og to typer miljøer med det utviklerne selv hevder er fotorealistisk grafikk. Om jeg vil gå så langt basert på skjermbildene og videoen, vet jeg ikke – men det ser temmelig flott ut.

Fullversjonen skal lanseres på PlayStation 4, Xbox One og PC senere i år, men det er altså allerede nå tilgjengelig for de som vil teste det før ferdigstillelse. Utvikleren håper å få tilbakemeldinger fra tidlig-spillerne, som de vil bruke til å blankpolere spillet og kjøremodellen.

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.