Utforsk villmarken som en rev

The First Tree er et lekkert spill ment for de som liker Journey, Gone Home og Firewatch.

I The First Tree får vi oppleve to parallelle historier. Den ene følger en rev som leter etter valpene sine, og den andre følger et ungt par (mennesker, denne gangen) som prøver å takle en tragedie. Beskrivelsen av spillet er ganske ambisiøs, og her er det åpenbart at skaperne ønsker å formidle Store Ting(TM). Men det er jo langt fra negativt, og traileren under er i alle fall veldig fristende.

Jeg liker forøvrig at utviklerne spesifiserer at The First Tree er laget «for tilhengere av Journey, Gone Home og Firewatch». Det gir et klart og tydelig inntrykk av hva de vil prøve på, og hvorvidt det er noe for deg. Såfremt du har spilt noen av disse spillene, da. Hvis ikke, bør du nok gjøre det – selv om Gone Home i mine øyne er kraftig overvurdert. Firewatch har jeg forøvrig skrevet noen ord om her på nettstedet.

Spillet kommer neste år, og her er altså traileren:

En kommentar om “Utforsk villmarken som en rev”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.