I dag lanseres Quadrilateral Cowboy

Det spennende hackerspillet fra skaperne av Thirty Flights of Loving er endelig klart for utgivelse.

Indie-utvikleren Blendo Games har laget en rekke unike spill i årenes løp, og de fleste av dem har fått mye ros. Min favoritt er Atom Zombie Smasher, et raskt og actionfylt spill der du må prøve å stanse et zombie-utbrudd i en by, men det mest kjente er nok det absurde og superkorte actionspillet Thirty Flights of Loving.

I dag slipper de sitt nyeste og mest ambisiøse spill så langt – Quadrilateral Cowboy. Dette er et førstepersonsspill der du spiller en hacker, som må bruke alle midler for å oppnå målene dine (altså, målene til høystbydende). Du må navigere deg rundt i åpne miljøer, som du kan manipulere ved hjelp av hacking. Dette er imidlertid ikke «hacking» slik spill som Watch_Dogs presenterer det, men en langt mer omfattende affære med simulerte datasystemer som du må bruke som om de var ekte.

Skal vi dømme etter den eldgamle traileren under, er dette bare en av de mange mulighetene i spillet.

En kommentar om “I dag lanseres Quadrilateral Cowboy”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.