Mus på eventyr i Ghost of a Tale

Det vakre snikespillet har blitt lansert i tidligutgave.

Ghost of a Tale er forfriskende fritt for barske muskelmenn og smarte, atletiske damer. I stedet følger spillet ei liten mus, som må legge ut på et eventy i en middelaldersk fantasiverden befolket av dyr. Målet hans er å redde sin kjære fra en borg ved navn Dwindling Heights Keep, og siden han er ei mus kan han ikke regne med å slåss seg frem til målet.

I stedet må han bruke kløkt og holde seg skjult, og benytte seg av forkledninger for å lure fiendene. Utviklerne forteller at du kan fullføre spillet uten å drepe noen av de andre dyrene som befolker borgens ganger. Du kan også treffe vennligsinnede vesener, som gjerne trenger litt hjelp.

Ghost of a Tale har nå blitt lansert på Steams «early access»-tjeneste (samt GOGs tilsvarende InDev-greie), der utviklerne forventer at det vil være i cirka seks måneder. Spillmekanismene skal i stor grad være på plass, men den nåværende versjonen har bare 25-30 % av det endelige innholdet. Både på Steam og GOG er brukeranmeldelsene svært positive. Her er en trailer:

En kommentar om “Mus på eventyr i Ghost of a Tale”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.