Bygg og driv en romstasjon i bane rundt Jorden

Stable Orbit er en ny simulator som lar deg bygge etterfølgeren til ISS.

Green Man Gaming Publishing har annonsert Stable Orbit, et simulatorspill der du må bygge og drive en romstasjon. Handlingen starter i 2034, fem år etter at den internasjonale romstasjonen ISS har blitt lagt ned. Verdens ulike romprogrammer har blitt nedprioritert i lang tid, men nå har en internasjonal koalisjon blitt dannet for å gjenoppta menneskehetens utforsking av rommet.

Du må bygge et permanent oppholdssted i bane rundt Jorden, ved hjelp av over 40 forskjellige moduler. Du må sikre at stasjonen har de nødvendige ressursene, og at den fungerer så godt som mulig i et svært farlig miljø. Vi loves en dyp og utfordrende simulering, og en romstasjon som fungerer på realistisk vis.

Spillet skal etter planen tidliglanseres i oktober. Her er en teaserfilm:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.