Fra Dying Light til bondegårdspill

Skaperen av zombiespillene Dead Island og Dying Light har annonsert noe ganske annerledes.

Vi liker sære simulatorer her på Spillhistorie.no – så lenge de er gode, i alle fall – og derfor følte jeg nesten det var obligatorisk med en liten artikkel om at Techland Publishing nå har annonsert Pure Farming 17: The Simulator. Det å drive virtuell bondegård er overraskende populært, og nå vil altså selskapet bak Dead Island og Dying Light ha en bit av markedet.

Det nye bondegårdspillet skal presenteres «på ordentlig» på det som tradisjonelt er årets mest spennende spillmesse, nemlig Gamescom i Tyskland, som finner sted senere denne måneden. Men enn så lenge loves vi at spillet skal filleriste sjangeren gjennom en rekke unike funksjoner og moduser, som de mener vil kombineres for å skape den fullstendige bondegårdsopplevelsen.

Om dette også involverer å kjempe mot korttenkte og grådige politikere som vil bygge boliger på matjorden din vites ikke. Men produsent Kornel Jaskula forteller at de har sett på de eksisterende spillene på markedet og kommet frem til at de alle mangler sentrale elementer fra ekte gårdsdrift, noe de nå tenker å fikse på.

Spillet utvikles forøvrig ikke av Techland selv, men av et studio som heter Ice Flames. Techland Publishing er Techlands nye utgiverinitiativ, som vi tidligere har nevnt her på nettstedet i forbindelse med at de sikret seg rettighetene til inXiles kommende rollespill, Torment: Tales of Numenera.

Her er en teaserfilm. Den er kort og intetsigende, men litt tøff likevel:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.