Fersk trailer fra Transport Fever

Se hvordan det Transport Tycoon-inspirerte spillet arter seg.

I dag har jeg brukt størsteparten av dagen på et intervju som vi forhåpentligvis får lagt ut i løpet av de kommende dagene, så dette blir en kort liten sak. Så: Transport Fever, fra skaperne av Train Fever, har fått en ny trailer i forbindelse med den kommende Gamescom-messen. Her er den:

Om du ikke har kjennskap til Train Fever, eller ikke har klart å gjette deg til hva spillet dreier seg om av traileren, så er det altså et spill der du må tjene penger på å frakte gods og personer fra sted til sted, ved hjelp av tog, biler, fly og båter. Du kjøper inn kjøretøyer og farkoster, konstruerer toglinjer, havner, flyplasser og eventuelle veier, og setter opp rutene. Mens du gjør dette, utvikles verden rundt deg – blant annet basert på hva du foretar deg. Mer info på spillets Steam-side.

Forgjengeren var et underholdende spill selv om det hadde sine frustrasjonselementer (spesielt da det akkurat var kommet ut, og ikke hadde fått noen av de mange gratis oppdateringene det endte opp med å få). Jeg likte det godt nok til at jeg gleder meg til oppfølgeren.

En kommentar om “Fersk trailer fra Transport Fever”

  1. Minner meg på at det blir gøy å følge med på Gamescom. Håper også at dette spillet blir bra. Flommer ikke akkurat over av gode Transport Tycoon-kloner.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.