Uh, ok? Industry Giant II kommer til konsoll

Dette var uventet – det cirka femten år gamle økonomiske strategispillet dukker opp på dagens konsoller.

Industry Giant II er et strategispill der poenget er å tjene penger ved å bygge industri og transportnettverk. Spillet minner mye om klassiske Transport Tycoon, bare at det har et større fokus på å lage dine egne produksjonskjeder i stedet for å lage transportnettverk for andres varer.

Jeg likte det veldig godt da jeg anmeldte det for Gamer.no i (hjelpes) 2002, men hvor godt det har tålt tidens tann aner jeg ikke.

Nå har den tyske utgiveren UiG annonsert at de vil bringe spillet til dagens konsollsystemer. De spesifiserer ikke hvilke konsoller som får spillet, men det rimeligste er vel å tro at det er snakk om PlayStation 4 og Xbox One (siden de sier konsoller i flertall, og ingen lager spill for Wii U for tiden).

Ifølge pressemeldingen vil den nye utgaven «omdefinere Tycoon-sjangeren» med givende spillmekanismer og avanserte funksjoner, men mer detalj vil de ikke gå i. Man må vel likevel anta at utgivelsen blir rimelig trofast mot originalen, i og med at den faktisk skal hete Industry Giant II. PC-versjonen er i alle fall fortsatt tilgjengelig på Steam.

 

En kommentar om “Uh, ok? Industry Giant II kommer til konsoll”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.