Disney-klassikere ute på GOG

Aladdin, The Lion King og The Jungle Book har funnet veien til den DRM-frie butikken.

Disney-klassikerne The Lion King og Aladdin fikk mye ros da de kom ut på nittitallet, selv om det nok er konsollversjonene som er mest kjent. Nå har det jeg antar er PC-utgavene dukket opp på GOG, sammen med The Jungle Book, i DRM-frie utgaver.

Som med filmlisenser flest fra denne tiden, er det her snakk om plattformspill der nivåene har hentet inspirasjon fra spesifikke deler av animasjonsfilmene de er basert på. The Lion King har også noen artige 3D-elementer, der du må prøve å unngå å bli tråkket ihjel av flyktende gnuer. Da spillene først kom ut, imponerte de med jevne og varierte animasjoner, og spesielt Aladdin har en grafikkstil som er svært trofast mot filmen.

Prisene på GOG er temmelig stive – fullpris for hvert spill er hele 94 kroner i Norge. Nå selges de riktignok med 10% lanseringsrabatt, men man skal likevel ha et temmelig kraftig anfall av Disney-nostalgi for å punge ut det GOG (eller, mest sannsynlig, Disney) vil ha for disse spillene. Her er i alle fall en liten trailer GOG har laget, for å prøve å friste deg til å finne frem lommeboka:

En kommentar om “Disney-klassikere ute på GOG”

  1. 33% tilbud hvis du tar hele hurven, så jeg vet hva jeg skal bruke penger på i kveld….. Endelig er The Lion King til salgs!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.