Sudden Strike-serien får nytt liv

Kalypso Media bringer den klassiske sanntidsstrategiserien tilbake.

Sudden Strike, Cossacks og Blitzkrieg var tre strategispillserier som gjorde det veldig godt på markedet for cirka femten år siden, før de tilsynelatende forsvant. Nylig har både Cossacks og Blitzkrieg gjort comeback, og nå er det Sudden Strikes tur.

Det ser ut som et sanntidsstrategispill satt til andre verdenskrig, ja.
Det ser ut som et sanntidsstrategispill satt til andre verdenskrig, ja.

Kalypso Media og Kite Games har nå annonsert Sudden Strike 4, der de lover større slagmarker, flere enheter, bedre grafikk, nye scenarier og legendariske kommandanter med individuelle egenskaper. Utviklerne skryter også av høy realisme og stor taktisk dybde.

Spillet skilter med tre kampanjer, alle satt til andre verdenskrig, der du får lede britiske og amerikanske, tyske og sovjetiske tropper i kamp. I tillegg får vi over 20 enspillerscenarier, en «skirmish»-modus og, selvsagt, flerspiller. Godt spill belønnes med bonusinnhold, slik som historiske filmsnutter.

Det forrige spillet i serien var en skuffelse, men det blir spennende å se hva som skjer nå som den er i nye hender (selv om Kalypso ikke er den mest stabile utgiveren vi vet om). Vi vet ikke når Sudden Strike 4 skal lanseres, men her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.