Dead Rising-nyutgivelsen har fått dato

Frank West slakter zombier på PS4, Xbox One og PC.

I dag husket nok zombiespillet Dead Rising best for sin småsyke og veldig japanske sans for humor, og kanskje et og annet meme om Frank West, men da det opprinnelig dukket opp i 2006, var det faktisk også en teknisk veldig imponerende opplevelse. Spillet puttet enorme mengder zombier på skjermen samtidig, og var dermed et av spillene som viste at den økte kapasiteten til de da rimelig ferske Xbox 360 og PlayStation 3-konsollene kunne brukes til mer enn bare det å gjøre grafikken mer detaljert.

Dette bildet er fra oppfølgeren.
Dette bildet er fra oppfølgeren.

I tillegg hadde spillet mange andre interessante elementer, slik som muligheten til å plukke opp nesten hva det skulle være og bruke det som våpen, og en rimelig åpen struktur (der du måtte fullføre det flere ganger før du fant den «perfekte» veien gjennom spillet – til glede for noen og ergrelse for andre).

Nå relanseres originalen, og kommer for første gang også til PC og et PlayStation-format. Nyutgivelsen finner sted 13. september, og hvis du eier Xbox One eller PlayStation 4 får du også muligheten til å kjøpe Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record samme dag. Disse lanseres imidlertid ikke for PC.

Alle titlene skal ha blitt oppdatert for å utnytte seg av dagens maskinvare, med 1080p og 60 bilder per sekund, og alt av DLC for de originale utgivelsene er inkludert i pakken. Her er en trailer for nyversjonene:

(litt teit at den offisielle Youtube-kanalen til Capcom kjører reklamer, da – «hei, vi vil gjerne vise deg en reklame for spillet vårt … etter at du har sett denne reklamen for grillmat»)

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.