Battle of Moscow er ute nå

Flysimulatorserien IL-2 Sturmovik har fått et nytt tilskudd.

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad fikk en blandet mottakelse da det dukket opp i «early access»-form for et par år siden, og skal jeg dømme etter anmeldelsene på Steam, fortsetter det å være et produkt som skaper delte meninger hos kjøperne. Mange uttrykker skuffelse over det de oppfatter som lite innhold, og sammenligner det – litt urettferdig, kanskje – med seriens første spill.

Inne i et av de nye flyene.
Inne i et av de nye flyene.

Spillet har imidlertid såpass mange tilhengere, at utgiver 1C Company fortsetter å lage innhold til det. Nå har de lagt ut en stor ekspansjon ved navn Battle of Moscow for salg både på Steam og nettstedet sitt. Denne koster like mye som et fullprisspill, men til gjengjeld skilter den med åtte nye fly, en ny kampanje, og selvfølgelig også et ganske svært spillområde (ca. 270×290 km) gjenskapt etter luftfotografier fra krigen.

Om du kjøper utvidelsen fra det offisielle nettstedet, kan du også punge ut for en premium-versjon som inkluderer to ekstra fly (det er ikke her snakk om nye fly, men fly som er tilgjengelige som separate ekspansjoner – premium-versjonen gjør det bare billigere å skaffe dem, om du er interessert).

Dessverre har ikke ekspansjonen fått noen brukeranmeldelser på Steam enda. Men om du allerede eier Battle of Stalingrad, kan du logge deg på flerspiller og fly over det nye Moskva-kartet. Du kan også risikere å møte folk med nye fly i flerspiller, så du kan oppleve hvordan de arter seg fra motstanderens perspektiv, om ikke annet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.