Katastrofealarm for Cities: Skylines

Det er en fin liten by du har der. Det hadde vært synd om noe skulle … skje med den.

Noe kommer definitivt til å skje med byen din, om du velger å kjøpe og installere den neste ekspansjonen for Cities: Skylines. Den heter Natural Disasters, og inkluderer naturkatastrofer. Disse kan være alt fra branner til svære kometnedslag, og utvidelsen inkluderer også en rekke verktøy for å forsvare byen.

Disse inkluderer tidlige varslingssystemer og mottiltak, samt redningshelikoptere og evakueringer når katastrofen inntreffer. I tillegg får spillet radiostasjoner, som både kan brukes til å spille musikk, og til å spre katastrofeadvarsler. Vi får anta det er snakk om FM-radio, slik at det faktisk fungerer.

I tillegg får vi en scenariemodus, som lar spillerne designe sine egne scenarier med skreddersydde mål og forhåndsskapt innhold, og så dele disse via Steam Workshop. Det ser også ut som vi får ferdiglagde scenarier som demonstrerer noen av de nye katastrofene.

Lanseringen finner sted i vinter. Her er en teaser (og ja, det var derfra jeg stjal ingressen):

En kommentar om “Katastrofealarm for Cities: Skylines”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.