Originale Football Manager kommer straks til mobil

Nei, ikke Sports Interactive-spillet. Kevin Toms’ Football Manager fra 1982!

I 1982 ble Football Manager utgitt av Addictive Software for plattformer som ZX81, og det ble en enorm suksess etter datidens standard. Senere kom det til de fleste andre datamaskinene på markedet, og det fikk også en flere oppfølgere. Nå har originalskaperen Kevin Toms gått tilbake til det gamle spillet, og gjenskapt det for iOS.

Den nye versjonen heter Football Star Manager, antakeligvis siden Football Manager-navnet eies av Sega og Sports Interactive, men utenom navneendringen ser det ut som den er ekstremt trofast mot originalen. Det betyr at det er snakk om et rent tekstspill, selv uten strekmennene som var med i den senere utgaven for plattformer som ZX Spectrum og Commodore 64.

Twitter sier imidlertid Kevin Toms at han vil vurdere oppgraderinger etter lansering, hvis spillet faller i smak. Han planlegger å lansere en betaversjon denne helgen, så hvis du er interessert får du svippe innom nettstedet hans.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.