Duke Nukem 3D får jubileumsutgave i oktober

Med en helt ny episode, og nye kommentarer spilt inn av Jon St. John.

Duke Nukem 3D feirer 20-årsjubileum i år, noe som er helt vanvittig når man tenker på det. Derfor skal vi slutte å tenke på det, og heller konsentrere oss om at spillet får en jubileumsutgave med mye ekstra innhold. Den heter Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, og kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 11. oktober.

Duke reiser verden rundt i den nye episoden.
Duke reiser verden rundt i den nye episoden.

Nyversjonen får en helt ny episode bestående av åtte brett designet blant annet av originalskaperne Allen Blum III og Richard «Levelord» Gray. I den nye episoden får vi også et helt nytt våpen å leke oss med, og en ny type fiende å bruke det på. Spillet får også nyinnspilte Duke Nukem-kommentarer fra skuespiller Jon St. John, og nye låter (for den nye episoden) laget av Lee Jackson. Han skapte den originale tittelmelodien.

I pressemeldingen står det også at spillmotoren har blitt oppgradert til «true 3D». Den originale Build-motoren regnes som en 2.5D-motor, ettersom den ikke tillater ting som flere etasjer over hverandre.

Steam-versjonen vil koste 140 kroner. Her er en litt teit annonseringstrailer:

Mon tro om det er på grunn av denne nyversjonen at Duke Nukem 3D: Megaton Edition ble fjernet fra de digitale butikkene omtrent ved årsskiftet? Det er i så fall ikke noe jeg er veldig begeistret for – det bør være mulig å sikre at folk kan oppleve originalspillet på lovlig vis, samtidig som man «feirer» det med utvidede nyversjoner som dette. Spesielt når man til og med fjerner den originale Duke Nukem 3D-versjonen (som var i Apogee Anthology), i tillegg til utvidede versjoner som Megaton Edition.

En kommentar om “Duke Nukem 3D får jubileumsutgave i oktober”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.