Dansker vil gjenskape nittitallets PC-plattformere

Rad Rodgers er inspirert av spill som Jazz Jackrabbit, Commander Keen og Amiga-spillet Ruff’n’Tumble.

Danske Interceptor Entertainment har tidligere stått bak nye Rise of the Triad og actionspillet Bombshell, men nå prøver de seg på noe litt annerledes – et plattformspill i nittitallsstil. Det heter Rad Rodgers, og følger en guttunge som har blitt sugd inn i et dataspill der han må kjempe seg gjennom sideskrollende miljøer sammen med en generisk tøff-i-trynet-kompanjong (spilt av Jon St. John).

Nok et spill som bruker den ferskeste Unreal-teknologien.
Nok et spill som bruker den ferskeste Unreal-teknologien.

Kickstarter-kampanje

Utviklerne prøver seg på folkefinansiering av spillet via Kickstarter, så hvor mye av planene deres som blir til virkelighet vil nok avhenge litt av hvor fristet folk er til å støtte prosjektet. Men de har jobbet med spillet i ett år, og sier at planen er å starte betatesting kort etter at Kickstarter-kampanjen er ferdig. Den fulle utgivelsen skal etter planen finne sted i februar, og spillet kommer i utgangspunktet til PC og PS4.

Personlig har jeg ikke så mye erfaring med Apogees PC-plattformspill, men jeg elsket Ruff’n’Tumble (som i mine øyne virker som den mest direkte inspirasjonskilden, selv om utviklerne av forståelige årsaker fokuserer mer på Apogee-spillene). Dette er ikke den typen Kickstarter-prosjekt jeg typisk vil hoppe på, men jeg gleder meg til å se den ferdige versjonen av spillet. Hvis du er interessert, kan du jo ta en titt på Kickstarter-presentasjonen:

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.