Klassiske Army Men-spill ute på GOG

Army Men, Army Men II og Toys in Space har blitt relansert på den DRM-frie nettbutikken.

Da jeg først så at GOG hadde relansert en gjeng Army Men-spill i forrige uke, flyttet oppmerksomheten min seg raskt videre. Jeg husket at 3DO nærmest spydde ut Army Men-spill i årene før de gikk konkurs, og jeg var aldri nevneverdig interessert. Men da jeg tok en ny titt på GOG i dag, skjønte jeg at de relanserte Army Men-spillene har mange tilhengere. Og de ser faktisk litt artige ut.

Det første spillet.
Det første spillet.

Taktikk og action fra fugleperspektiv

Spillene byr på todimensjonal action og taktikk, der du må lede en gruppe plastsoldater gjennom ulike slagmarker der de i tillegg til å bevege seg til fots også kan ta kontroll over ulike kjøretøyer. Det første spillet foregår i klassiske krigsmiljøer, mens det andre finner sted på gulvet i ulike rom i huset (litt som i racingspillet Micro Machines), og det tredje er lagt til fjerne kloder.

Det er 2K Games som står som utgiver for disse spillene, noe som forhåpentligvis betyr at flere av deres gamle spill er på vei til GOG i tiden som kommer. Army Men-rettighetene ble kjøpt av Take-Two-eide Global Star Software da 3DO gikk konkurs. I dag heter de 2K Play, og fokuserer på barnespill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.