Pac-Man Championship Edition 2 er ute nå

Hvis pilleabstinensene har begynt å skape trøbbel, kan du nå laste ned Pac-Mans nyeste spill.

Pac-Man er en eviggrønn klassiker, og heldigvis tilgjengelig i sin originale form på Steam. Men i årenes løp har spillet fått mange kule «nyversjoner», og en av disse er Pac-Man Championship Edition, som fikk massevis av ros for sin modernisering av det klassiske konseptet. Nå har Bandai Namco lansert Pac-Man Championship Edition 2.

Spillet er ute på Xbox One, PS4 og Steam (der det koster 86 kroner), og vi loves fancy 3D-grafikk, nye spilltyper og en helt ny eventyrmodus. Ellers regner vi med at spillet involverer mye pillespising og flukt fra spøkelser, slik vi er vant med. Mer er det vel ikke å si, annet enn at jeg ser brukeranmeldelsene så langt virker veldig positive.

Her er en ganske forvirrende trailer, med veldig energisk musikk:

Og en film om hvordan man skal slåss mot kjempespøkelser:

Hvis du fortsatt ikke har fått nok:

Funfact: Det er 36 år siden Pac-Man ble lansert. Jeg tror det snart er på tide å droppe det der om at dataspill «fortsatt er et ungt medium».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.