Retrorollespillet Avadon 3 er ute nå

Lyst på et klassisk, isometrisk rollespill av den virkelig gamle skolen?

Indie-utvikleren Spiderweb Software, som stort sett består av amerikanske Jeff Vogel, har laget tradisjonelle rollespill siden 1995, og nå er det nyeste spillet ute. Det heter Avadon 3: The Warborn, og er et isometrisk rollespill der du må reise rundt i en enorm verden full av grotter og utfordringer.

Slik ser Avadon 3 ut.
Slik ser Avadon 3 ut.

En spillfigur med mye makt

Du spiller en slags Judge Dredd-aktig figur som både er kriger, spion, dommer og bøddel. Dermed har du nærmest uendelig makt til å gjøre hva enn du vil for å oppnå målene dine – som nå er å bekjempe en gjeng barbarer og monstre som har invadert nasjonen din. Men spillet skal ha en rekke valgmuligheter, og hva du ender opp med å oppnå i spillets verden er opp til deg.

I god, gammel stil har Spiderweb Software lansert en stor demo av spillet, slik at du kan teste om det er noe for deg før du eventuelt investerer i det. Du finner den, samt mer informasjon, på det offisielle nettstedet. Du kan kjøpe spillet direkte fra Spiderweb, eller følge lenkene til alternative butikker som selger det. I tillegg til Mac og Windows, kommer det snart til iPad.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.