Ta en titt på The Bard’s Tale IV

Rollespillet hadde sett riktig så idyllisk ut, om det ikke var for alle monstrene.

inXile har akkurat annonsert at de skal starte folkefinansieringen av Wasteland 3 neste uke, og i den forbindelse er det nok mange som lurer på hvordan det går med det forrige spillet de folkefinansierte, nemlig Bard’s Tale IV. Det har utvikleren tydeligvis forutsett, for nå har de lagt ut en liten teaser-film fra rollespillet. Her har du den:

Mer informasjon på nettstedet

Som du ser, får vi kun demonstrert rimelig enkle saker som landskap og noen monstre som labber rundt – så teaser-filmen gir sånn sett ikke kjempemye matnyttig informasjon. Men den er stemningsfull, i alle fall, og jeg liker veldig godt landskapet i den siste delen av videoen.

Selv om videoen i seg selv ikke gir veldig mye informasjon, ble den fulgt av en større oppdatering fra utviklerne, der de forklarer hva de har jobbet med i det siste.

The Bard’s Tale IV utvikles i stor grad av inXiles New Orleans-studio. Det er altså ikke samme studio som har stått for Wasteland 2 og det forhåpentligvis snart ferdigutviklede Torment: Tides of Numenera. I motsetning til de andre spillene fra utvikleren, dropper dette spillet fugleperspektivet til fordel for førstepersons synsvinkel.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.