Blodige piksler i Butcher

Spill en kyborg som må utrydde den siste resten av menneskeheten i dette intense actionspillet.

Butcher beskrives som et bloddryppende kjærlighetsbrev til det tidlige nittitallet, og er et actionspill der du må navigere deg rundt i sideskrollende miljøer og utrydde alt som beveger seg. Dette gjør du ved hjelp av alt fra motorsag til granatkaster, og du kan også utnytte deg av hendige sirkelsager, kroker og lavadammer rundt om i miljøene.

Drep alle menneskene

Utviklerne, som tidligere har stått for det populære actionspillet Soldat, skryter av høy vanskelighetsgrad, en mørk atmosfære og massevis av tungmetall, samt 20 nivåer som kan males røde (permanent) med blodet fra fiendene dine.

Butcher ble opprinnelig laget som nettleserspill i 2015, og fikk en såpass god mottakelse da at det nå har fått en kommersiell versjon på Steam, GOG, og så videre. Originalversjonen er fortsatt tilgjengelig, både i nettleseren og via nedlasting, fra det offisielle nettstedet. Her er en passelig blodig trailer fra det nye spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.