Nå er nyutgaven av Suda51 sitt første spill ute

Et hodeløst lik i en bygning som heter Blomkål? Det høres ut som en sak for Heinous Crimes Unit.

Den japanske spilldesigneren SUDA51 (hvis det er hans ekte navn) har gjort seg bemerket med titler som Killer 7, No More Heroes og Lollypop Chainsaw. Nå er en nyversjon av hans første spill ute på PC. The Silver Case kom opprinnelig i 1999, og er et eventyrspill i sjangeren «visual novel», der du spiller en politimann på jakt etter en seriemorder.

Right.
Right.

Det hele starter utenfor en bygning ved navn Cauliflower (blomkål), der en ukjent mann med det som ser ut som et hode i den ene hånden skyter etter deg. Han stikker inn i bygningen, der du finner et hodeløst lik og ei jente i panikk.

Nyversjonen har massevis av innstillingsmuligheter og andre greier for å gjøre opplevelsen glattere, samt oppgradert grafikk. Den er ikke veldig billig (fullpris på Steam er 140 kroner), så det er kanskje ikke så lurt å investere med mindre du allerede er en fan av designeren, eller vet at du liker denne typen spill.

2 kommentarer om “Nå er nyutgaven av Suda51 sitt første spill ute”

  1. Alltid så vrient med japanske «eventyrspill», siden det er veldig vanskelig å finne ut om hypen bare skyldes fanboys av absolutt alt japansk, eller om spillet faktisk er noe bra. Tror jeg kommer til å vente litt med denne til den er på tilbud.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.