Transport Fever har fått lanseringsdato

Annonsert med en noe spesiell trailer.

Det Transport Tycoon-aktige strategispillet Transport Fever lanseres den 8. november, har utgiver Gambitious Entertainment nå annonsert i en pressemelding. For å feire anledningen har de gitt ut en slags musikkvideo/trailer, som du kan se under.

Nye muligheter.
Nye muligheter.

Ved siden av Civilization VI, er dette faktisk et av de spillene jeg har størst tro på denne høsten. Det er en oppfølger til Train Fever, som slet med mye rart ved lansering, men som ble langt bedre etter hvert, og hvis utviklerne klarer å bygge videre på konseptet uten å gå tilbake til gamle synder, tror jeg Transport Fever kan bli veldig bra.

Kapitalisme og transport

Som i originalen er poenget å tjene seg søkkrik på å flytte gods og folk så effektivt som mulig rundt om på et svært kart. Denne gangen får vi enda flere muligheter, slik som både skip og fly. Totalt blir det over 120 transportmidler å velge mellom, i løpet av over 150 år med historie.

Her er det penger å tjene!
Her er det penger å tjene!

I originalspillet handlet alt om sandkassemodus, men oppfølgeren får også en kampanjemodus med historiske oppdrag satt til Amerika og Europa. Ellers hevder utviklerne selv at det nye spillet vil skilte med det kraftigste og mest intuitive bane- og veibyggingsverktøyet noensinne sett i et spill.

Her er den ferske traileren, komplett med flygende griser og Elvis Presley:

Og her er 15 minutter med gameplay fra spillet (akkompagnert av en utvikler som forklarer hva som skjer):

En kommentar om “Transport Fever har fått lanseringsdato”

  1. Er ikke mange spill jeg har mer lyst til skal få enn ordentlig oppfølger enn Transport Tycoon. Håper du har rett og at dette blir et bra spill!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.