Se den nye Tyranny-traileren

Rollespillet fra Obsidian Entertainment har fått lanseringsdato.

Obsidian har akkurat lansert en trailer for Tyranny, det nye rollespillet deres. Tyranny skal lanseres den 10. november, altså om under én måned til, og traileren er laget i forbindelse med annonseringen av datoen.

Ble annonsert i vår

Etter den lange og offentlige utviklingen av folkefinansierte Pillars, føles det nesten litt rart at Tyranny lanseres under ett år etter annonseringen. Her har Obsidian hatt en utgiver – svenske Paradox Interactive – med på laget fra et langt tidligere tidspunkt, og prosjektet er sånn sett mye mer tradisjonelt enn deres forrige rollespill.

Men det hadde neppe eksistert hvis det ikke hadde vært for Pillars of Eternity og spillernes vilje til å åpne lommebøkene for å sikre at spillet skulle bli skapt.

I Tyranny spiller vi en av kommandantene til en ond hersker som har tatt over verden. Hvor ond du selv er, gjenstår å finne ut – spillet skal gi mange muligheter til å forme både figuren og historien din basert på de valgene du tar underveis.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.