Livestrømming av Sid Meier’s Civilization VI

Vi strømmet live fra Sid Meier’s Civilization VI. Her er opptaket.

Det er ikke til å legge bak en stol at vi på Spillhistorie.no har Sid Meier’s Civilization VI helt i toppen på lista over årets mest etterlengtede spill. Undertegnede er særdeles spent, og har talt dagene som gjenstår i flere måneder allerede. Joachim klarte rett og slett ikke å vente, så han fyrte like greit igang et tilbakeblikk på det aller første spillet i serien.

I forbindelse med lanseringen strømmet vi vårt første møte med spillet, live fra – eh – «hjemmekontoret» vårt i Kristiansand, via vår kanal på Youtube Gaming. De som deltok var Kristian Foshaug, Eystein Hansen og Joachim Froholt.

Her er opptaket (i to deler, siden det kuttet før vi fikk avsluttet):

Avslutningen:

6 kommentarer om “Livestrømming av Sid Meier’s Civilization VI”

 1. Hehe, håper man kan se opptaket i ettertid også! Har ikke anledning til å følge det live, og om jeg hadde hatt det hadde jeg uansett vært for opptatt med å spille Civilization 6. :P

  Svar
 2. «Jeg skjønner ikke noen av de tingene her. Hvorfor går hun kledd sånn?». Herlige avsluttende ord fra Joachim. :P Tipper fortsettelsen var så frekk at det var godt streamen kuttet akkurat der…..

  Svar
 3. Hahaha… Fantastisk :) – Det ligger en «aftermath» også (på ca 7 min) med den «ordentlige» avslutningen :)

  Svar
 4. Hehe, jeg syntes fortsatt det er litt rart at ledere av nyere dato alltid går kledd i nyere klær, mens ledere av eldre dato aldri fornyer garderoben. :)

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.