Livestrømming av Sid Meier’s Civilization VI

Vi strømmet live fra Sid Meier’s Civilization VI. Her er opptaket.

Det er ikke til å legge bak en stol at vi på Spillhistorie.no har Sid Meier’s Civilization VI helt i toppen på lista over årets mest etterlengtede spill. Undertegnede er særdeles spent, og har talt dagene som gjenstår i flere måneder allerede. Joachim klarte rett og slett ikke å vente, så han fyrte like greit igang et tilbakeblikk på det aller første spillet i serien.

I forbindelse med lanseringen strømmet vi vårt første møte med spillet, live fra – eh – «hjemmekontoret» vårt i Kristiansand, via vår kanal på Youtube Gaming. De som deltok var Kristian Foshaug, Eystein Hansen og Joachim Froholt.

Her er opptaket (i to deler, siden det kuttet før vi fikk avsluttet):

Avslutningen:

6 kommentarer om “Livestrømming av Sid Meier’s Civilization VI”

  1. Hehe, håper man kan se opptaket i ettertid også! Har ikke anledning til å følge det live, og om jeg hadde hatt det hadde jeg uansett vært for opptatt med å spille Civilization 6. :P

    Svar
  2. «Jeg skjønner ikke noen av de tingene her. Hvorfor går hun kledd sånn?». Herlige avsluttende ord fra Joachim. :P Tipper fortsettelsen var så frekk at det var godt streamen kuttet akkurat der…..

    Svar
  3. Hehe, jeg syntes fortsatt det er litt rart at ledere av nyere dato alltid går kledd i nyere klær, mens ledere av eldre dato aldri fornyer garderoben. :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: