Sjekk dette uoffisielle Sonic-spillet

Fargerik plattform-moro i en åpen verden.

Sonic-tilhengerne har ikke hatt kjempemye å juble for siden gullalderen på nittitallet, men nå ser ting litt bedre ut. Ikke bare har Sega selv et lekkert, todimensjonalt Sonic-plattformspill på gang – Sonic Mania – men nå har det dukket opp et uoffisielt prosjekt som faktisk virker veldig lovende.

Det heter Sonic Utopia, og er et tredimensjonalt åpen verden-plattformspill med parkour-inspirerte elementer. Skaperne forklarer at det er et eksperiment i å utvikle Sonics tradisjonelle på en intuitiv måte i tre dimensjoner, og hvis du tar en titt på videoen, tror jeg du vil være enig i at det ser ut som han har hatt en viss suksess:

Du laste ned en gratis demo via Dropbox eller her. Spillet er fortsatt i en «veldig uferdig» stand, ifølge utviklerne. Du kan følge videolenken til YouTube for mer informasjon under selve videoen.

Sega: Send kontrakt, ikke sinnabrev

Nå er det selvsagt slett ikke sikkert at Sega setter så stor pris på at andre lager potensielt bedre Sonic-spill enn de selv klarer å få til, så det kan godt være de drar en Nintendo og sender advokatene i retning spillskaperen. Men det de burde gjøre, er jo selvsagt å laste spillet ned og teste det – og så tilby skaperen en kontrakt, om de liker det de ser.

I alle tilfeller, ser det ut som utviklerne har et veldig interessant lite spill på gang – så får vi bare se om det overlever i sin nåværende form, eller utvikles videre som noe annet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.