Dystert middelaldereventyr fra Battlefield-veteraner

Ny svensk utvikler jobber med et spennende prosjekt satt til en alternativ forhistorie.

The Outsiders er et studio i Stockholm, ledet av Dave Goldfarb som var hovedutvikler på Battlefield 3. Studioets første spill kalles Project Wight, og tar oss med tilbake til en alternativ versjon av mørkealderens Europa. Her deler menneskene verden med den siste resten av en eldgammel art med intelligente, men også livsfarlige vesener.

Uheldigvis ser det ikke ut som de to artene klarer å leve særlig godt sammen, og selv om menneskene er fysisk underlegne, er de i overtall og i ferd med å utrydde konkurrentene. Du får rollen som et av de andre vesenene, og skal vi dømme etter prototypevideoen under, starter du som et lite barn. Ta en titt:

Jeg syntes prosjektet ser interessant ut, men vi vet på dette tidspunktet veldig lite annet enn at det blir pent, og foregår i et rimelig fascinerende univers.

En kommentar om “Dystert middelaldereventyr fra Battlefield-veteraner”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.