Little Big Adventure 2 er gratis på GOG

Fransk eventyrklassiker skal være med å promotere tjenestens høstsalg.

Spill blir ikke særlig mye mer sjarmerende enn Little Big Adventure og oppfølgeren fra nittitallet, og nå kan du faktisk teste spill nummer to uten å betale et rødt øre for det. På GOG, der det i disse dager er et stort høstsalg på gang, er spillet nemlig gratis tilgjengelig i to døgn fra nå av (ok, strengt tatt bare 46 timer, siden jeg er et par timer for sent ute med nyheten).

Dette spillet har altså fint lite med LittleBigPlanet å gjøre.
Dette spillet har altså fint lite med LittleBigPlanet å gjøre.

Raska på!

Det er også mulig å opparbeide seg nok poeng ved å kjøpe spill under salget til å få en håndfull andre spill «gratis», men med Little Big Adventure 2 er det ingen krav til kjøp. Så løp og last ned! Alt du trenger å gjøre, såfremt du har en GOG-konto og er logget inn, er å skrolle ned til Little Big Adventure 2-banneret på tjenestens hovedside, og trykke «claim».

Little Big Adventure 2 er altså et isometrisk actioneventyr satt til en svær og rimelig åpen verden, der du gradvis må komme til bunns i en mystisk konspirasjon. Det kan være temmelig vanskelig til tider, men ellers regnes det som en av de virkelig store PC-klassikerne fra siste halvdel av nittitallet.

En kommentar om “Little Big Adventure 2 er gratis på GOG”

  1. Et av tidenes beste spill, så om noen av en eller annen sinnsyk grunn ikke har det fra før, eller ikke har spilt det, så er nå tidspunktet tydeligvis. (Selv om eneren nesten er like bra, og bør spilles først!)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.