I morgen lanseres Tyranny

«Somtimes, evil wins.»

I morgen slippes Tyranny, som er det neste rollespillet fra Obsidian Entertainment. I dette spillet har en ond tyrann kommet til makten, sannsynligvis ved å be folk stemme på ham (det funker jo gang på gang i virkeligheten), og nå er det bare å se hvordan man kan gjøre det beste ut av en tilsynelatende umulig situasjon.

Tyranny.
Setningen i ingressen er spillets «tagline».

I et typisk spill, ville man nok fått rollen som en motstandsleder eller noe slikt, men i Tyranny spiller du en av herskerens mange ledere. Du må reise rundt i verden og sikre at hans vilje blir utført, helst på en måte som ikke skaper enda mer trøbbel. Løsningene er ofte opp til deg, og du kan prøve å være «grei». Men ikke glem hvem du jobber for.

Godt, gammeldags rollespill

Som i utviklerens forrige rollespillutgivelse, Pillars of Eternity, er det snakk om et isometrisk spill med lekre 2D-miljøer. Du styrer en gruppe «helter», med forskjellige historier og personligheter, og i kamp foregår handlingen i sanntid (med mulighet for å gi ordre i pausemodus). Du vet, et rollespill av den typen vi ikke trodde noen ville finne på å lage før Kickstarter plutselig dukket opp for noen år siden.

En kommentar om “I morgen lanseres Tyranny”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.