Gratis Far Cry 3: Blood Dragon og DiRT 3

Uplay og Humble Store har tatt på seg spanderstøvlene.

Kampen om spillkjøperne blir stadig tøffere, og etter at GOG prøvde å lokke folk med gratis Little Big Adventure 2 i forrige uke, er det nå Uplay og Humble Store sin tur.

Rally og skyting

Uplay byr på Far Cry 3: Blood Dragon, et førstepersons skytespill satt til en åttitalls-inspirert science fiction-verden, med massevis av neonfarger, synth-lyder og kjempeøgler utstyrt med laserkanoner. Det er ikke svære greiene, men da det kom ut var det en forfriskende liten sak som ga nytt liv til Ubisofts åpen verden-modell fra Far Cry 3.

Nå er den åpen verden-modellen mer tynnslitt enn noensinne, så det spørs om spillet fungerer like godt i dag – men det er jo gratis, så hvorfor ikke prøve? Tilbudet skal vare omtrent én måned.

Humble Store byr på sin side på DiRT 3: Complete Edition. En trygg og svært innholdsrik oppfølger til Codemasters populære (men i mine øyne ganske sjelløse) rally-inspirerte bilspillserie. Om du vil ha tak i DiRT 3 uten å betale for det, må du være rask – dette tilbudet går ut lørdag ettermiddag. I morgen!

Mens Far Cry 3: Blood Dragon krever Uplay, er DiRT 3: Complete Edition et Steam-spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.