Kan du lære et utenomjordisk språk?

I nylanserte Sethian må du prøve å kommunisere med den siste gjenværende representanten for en annen sivilisasjon.

Sethian foregår i en fjern fremtid, der du er en arkeolog på planeten Sethian. For mange hundre år siden forsvant innbyggerne der sporløst, og du lurer på hvorfor. Svarene finnes, men kun på en datamaskin som ikke forstår engelsk. Eller norsk, for ordens skyld.

Det er på tide å få panikk.
Det er på tide å få panikk.

For å kommunisere med denne må du med andre ord lære språket til de glemte innbyggerne av planeten. Dette er et skikkelig språk, som låner elementer fra virkelige språk (utvikleren trekker frem amerikansk tegnspråk og kinesisk), og det har sin egen unike grammatikk.

Over 100 sider med notater

For å hjelpe deg å kommunisere med datamaskinen har du over 100 håndskrevne sider med notater, men ellers må du prøve deg frem ved hjelp av eksperimentering.

Avhengig av hvor mye du klarer å forstå, vil du oppleve ulike avslutninger på historien. Spillet skal være rimelig kort, slik at det fungerer å spille det flere ganger mens du får gradvis større forståelse av språket.

Hvis du syntes dette virker interessant, er Sethian altså ute nå. Video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.