Stort har blitt større i Ashes of the Singularity: Escalation

Ashes of the Singularity var rimelig svært, men «oppfølgeren» er enda større.

Sanntidsstrategispillet Ashes of the Singularity, fra Firaxis-veteranene i Oxide Studios, har av mange blitt sammenlignet med Supreme Commander. Jeg vet ikke om det er den beste sammenligningen, men én ting er i alle fall sikkert: Det byr på temmelig svære slag, med skremmende mange enheter i spill samtidig.

Nå har det fått en frittstående ekspansjon (eller oppfølger), i form av Ashes of the Singularity: Escalation. Det skal ifølge utgiver Stardock være enda større og mer variert enn tidligere, og de sier det enkelt og greit slik: «Større verdener, flere spillere, flere enheter, mer historie. Mer av alt.»

Jeg tok en titt på originale Ashes of the Singularity mens det fortsatt var i «early access», og likte det jeg så da. Men jeg ble hele tiden distrahert fra fullversjonen, da den kom ut. Nye sanntidsstrategispill er uansett alltid interessant. Her er litt video:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.