Bli general under den amerikanske borgerkrigen

Skaperne av det kritikerroste Ultimate General: Gettysburg er tilbake med en omfattende oppfølger.

Ultimate General: Gettysburg fikk mye positiv oppmerksomhet da det kom ut,  blant annet på grunn av hvordan det kombinerte et intuitivt og lettlært kontrollsystem med krigsspillenes tradisjonelle dybde. Senere fikk det enda mer oppmerksomhet, da Apple fjernet iOS-versjonen fra sin App Store fordi det historiske strategi/taktikkspillet brukte et historisk korrekt flagg.

Krig på attenhundretallsvis.
Krig på attenhundretallsvis.

Hele krigen er med

Oppfølgeren heter Ultimate General: Civil War, og her får vi ikke bare ta del i slaget ved Gettysburg, men også så godt som alle de andre kjente slagene fra den amerikanske borgerkrigen. Bull Run, Shiloh, Antietam og Fredericksburg er noen av eksemplene. Den dynamiske kampanjen inneholder over 50 slag, fra små trefninger til slag som tar flere dager og foregå over hundrevis av kvadratkilometer. Men du kan også spille de historiske slagene separat.

Ellers loves vi massevis av andre nyheter, som du kan lese om på det offisielle nettstedet. En «early access»-lansering vil finne sted denne måneden. Her er traileren:

Ikke veldig mye «gameplay» her, men jeg likte de få glimtene vi fikk se. Jeg prøvde meg på originalen, men av uhuskbare grunner kom jeg meg ikke helt inn i det. Lurer på om det var i alle fall delvis fordi jeg ble hektet på et annet indie-taktikkspill omtrent samtidig.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.