Ta kontroll over krigen i Europa

I morgen lanseres det store strategispillet Strategic Command WWII: War in Europe.

Strategic Command WWII: War in Europe er et turbasert strategispill av den svære typen, der du må lede enten de allierte eller aksemakten under andre verdenskrig i Europa. Hele kontinentet dekkes av spillet, sammen med litt av Amerika og Afrika, så her blir det nok litt å holde orden på. Hver nasjon i koalisjonen din har sine egne enheter, styrker og svakheter – men det er du som får kontroll over dem.

Mye å konsentrere seg om

Spillet støtter krigføring på land, på havet og i lufta. I tillegg får vi diplomati og spionasje, og må drive forskning og videreutvikling av teknologi underveis. Men fokus er på å lede de individuelle styrkene dine rundt om på Europa-kartet (som er delt opp i heksagoner). Spillet kommer forøvrig også med et redigeringsverktøy slik at du kan skape egne kart og scenarier.

Lanseringen finner sted i morgen, men det er kun enspillerdelen som lanseres da (flerspilleren trenger visstnok mer testing). Jeg vet faktisk ikke om spillet kommer til Steam – utgiver Slitherine/Matrix Games bruker å lansere spillene sine på Steam for tiden, men det betyr ikke at spillet lanseres der samtidig med versjonen fra deres egen side.

Her er litt video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.